Tweede live-editie van het HR-platform op 26 september in Leeuwarden

Op donderdag 26 september organiseren Noorderlink, Werken in Friesland, Mobiliteitstafel Noord-Nederland en Samenwerking Rijk Noord (SRN) voor de tweede keer een gezamenlijk HR-platform. De bijeenkomst vindt plaats in De Fabriek in Leeuwarden en staat in het teken van ontmoeten, verbinding en kennisdeling tussen HR- en loopbaanadviseurs in de regio.

Tijdens de bijeenkomst geven drie sprekers informatie over het behouden van talent in de regio. Melissa Seizener verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen belicht de huidige ontwikkelingen en uitdagingen op onze noordelijke arbeidsmarkt. Claudia Rozema en Ellen van Eden, werkzaam bij het Noorderpoort lichten toe hoe, de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt ons dwingen anders om te gaan met vraag en aanbod.

Verbinding in de regio

De samenwerking met Noorderlink, Werken in Friesland en Mobiliteitstafel Noord Nederland is een mooi voorbeeld van hoe SRN de verbinding van het Rijk met andere (netwerk)organisaties actief opzoekt. Daarnaast sluit het HR-platform goed aan bij het streven om onder het motto Samen sterk, slim en inspirerend bij te dragen aan een gezonde noordelijke arbeidsmarkt.

Beeld van een eerdere bijeenkomst van het HR-platform

HR-platform

De live ontmoeting is een bijzondere editie van het HR-platform dat SRN elke drie maanden faciliteert voor HR- en loopbaanprofessionals van noordelijke rijksdiensten. In het HR-platform zijn 29 organisaties vertegenwoordigd.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over het HR-platform van SRN? Neem dan contact op met Marjo Lubach.